Кардіохірург Тодуров прооперував актора, який зіграв його тезку - сепаратиста у стрічці "Наші котики".

Про цю ситуацію та про своє ставлення до прізвища героя Тодуров розповів в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Уляна Супрун разом зі своїм чоловіком продюсували художній фільм про українських воїнів "Наші котики". Головний негативний персонаж є тезкою лікара-кардіохірурга, директора Інституту серця МОЗ України Бориса Тодурова.

Борис Михайлович Тодуров - так звати головного сепаратистау фільмі "Наші котики". Уляна Супрун дала таке ім'я негативному персонажу "на честь" свого затятого опонента.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Кардіохірург розповів у студії "Право на владу", що недавно прооперував актора, який зіграв "сепара" з його ім'ям і вже сьогодні артиста виписали з лікарні.

"Мінливості долі" - прокоментував Тодуров цю історію.

"Історія з "Нашими котиками" мала дуже цікаве продовження. В день виходу цього фільму на широкі екрани до мене на стіл потрапив той актор, який зіграв мого тезку. Це була роль головного сепаратиста у фільмі, який продюсувала Уляна Супрун зі своїм чоловіком. Це було гидотно, звичайно, назвати головного сепаратиста моїм ім'ям. Це гидотно. Тим не менше, я його прооперував, сьогодні зранку я його виписав вже із клініки в доброму стані. У нього була серйозна операція на серце. Такі мінливості долі", - розповів Тодуров.

Кардіохірург Тодуров прооперував актора, який зіграв його тезку - сепаратиста у стрічці «Наші котики».

Кардіохірург Тодуров прооперував актора, який зіграв його тезку - сепаратиста у стрічці «Наші котики». Уляна Супрун продюсувала художній фільм про українських воїнів, в якому з’явився негативний персонаж, що його назвали «на честь» її затятого опонента Бориса Тодурова. У студії ток-шоу «Право на владу» лікар розповів, що недавно прооперував актора, який зіграв «сепара» і вже сьогодні його виписали з лікарні. «Мінливості долі» - прокоментував Тодуров цю історію.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 13 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Борис Тодуров попросив нардепів врахувати в держбюджеті-2020 підвищення зарплат для медпрацівників і витрат на медицину в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, аналітик пояснив, чому реформи охорони здоров'я ведуть українську медицину до колапсу

Також Знай.ua писав, Юрій Романенко дав визначення ″реформі″ охорони здоров'я