Днями в мережі з'явилася нова бесіда Юрія Романенко з одним з провідних аналітиків охорони здоров'я України Анатолієм Якименко. Саме там і була висунута теза, щодо "провальності" дій медичних реформ.

Медична реформа в Україні веде до колапсу всієї системи охорони здоров'я. Без державного фінансування залишиться більша частина медичних послуг. При цьому реформи проводяться безсистемно, що породжує хаос в українській медицині.

Також зачепили в ході розмови і «реформи ім. Супрун », саме про її логіку та проблеми реформ говорив один з найкращих українських аналітиків в сфері медицини Анатолій Якименко.

Нагадаємо, раніше Юрій Романенко прокоментував новий закон про медіа та дезінформацію, розмістивши на своїй сторінці у Facebook детальний "Декрет про 38 заборон в ЗМІ", опублікований журналістом Денисом Іваненко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", Політолог Юрій Романенко обговорив розгорнуту картину "реформи ім. Супрун" в інтерв'ю з одним з найкращих українських аналітиків у сфері медицини Анатолієм Якименком.


Також "Знай.ua" писав, що команда президента України Володимира Зеленського була в шоці від рішення Білого дому припинити військову допомогу Україні.