Політичний експерт і радник Михайло Подоляк висловив свою думку щодо скандалу між членами партії “Слуга Народу” Гео Леросом і Андрієм Єрмаком. Нагадаємо, раніше Лерос звинуватив Єрмака в співучасті у розкраданні 2 мільйонів доларів в українських банків. Ця історія сталася в 2007 році, але винних ніхто не знайшов.

М.Подоляк, фото Facebook

Подоляк зазначив, що команда Зеленського – це не тільки коло наближених людей, у ній ще й велика кількість “пасажирів” з інших кланів. І Лерос – один з них. Раніше депутат був у команді Петра Порошенка. Подоляк підкреслив, що Зеленський залучив свого оточення велика кількість “порохоботов” і “порохофилов”, і тепер розплачується за це такими скандалами.

тележка дерьма)... Скромный, но как выяснилось очень злобный, депутат провластной (!) фракции Лерос сильно обиделся на...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Zondag 29 maart 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На думку Подоляка, Зеленському потрібно було не тільки ретельніше підбирати своє оточення, але і боротися з можливими витоками інформації. Тепер всі ці відомості б'ють не тільки по Єрмаку, але і по самому Зеленському. Скандал з Єрмаком може стати дуже болючим ударом по репутації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Коломойському не дзвонить, Богдана не знає – Зеленський виправдався за відносини з олігархом і "колишнім"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Єрмак помчав до Мінська на зустріч з путінським посланцем.

Також Знай.uа писав, про що домовився Єрмак на зустрічі в Мінську – деталі переговорів щодо Донбасу