Українська колаборантка з Росією, депутатка Державної Думи Наталія Поклонська в черговий раз висловилася щодо пандемії коронавірусу, яка почала все серйозніше вражати державу-агресора. Експрокурорка сказала, що побоюється фінансових втрат і масових психозів, а своїм підписникам порадила почитати книги з саморозвитку.

Відповідний допис Поклонська розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У ці незвичайні вихідні хочу побажати кожному з нас бути стриманим не тільки по відношенню до інших людей, але і до себе теж. Не мучитися думками про те, що «все пропало»", - розпочала свій пост колаборантка.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Всі розуміють, що наслідками появи коронавірусу є не тільки саме захворювання, але і масові психози з фінансовими втратами. Я не буду висувати гіпотези про рукотворність або природність нового вірусу. Очевидно інше: будь-які факти (катаклізми, злочини, пандемії, епідемії...) без докорів совісті використовуються в різних цілях", - пояснила свої побоювання Поклонська.

Також депутатка порадила "мудрі" книги для читання на карантині: Герман Гессе "Сіддхартха", Джон Кехо "Підсвідомість може все", Барбара Шер "Про що мріяти".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше карантинна Поклонська відкрила свою "скриньку" всім охочим - "Потрібні грамотні дії".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська впала під натиском коронавірусу та зізналася, що збанкрутувала – "Зараз вже не до веселощів".

Також "Знай.ua" писав, що "Няш-мяш" Поклонська розтанула від прем'єра Шмигаля і погодилася на все - "Крим - це Україна".