Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що вона помилилася та недооцінила коронавірус, і тепер вона дотримується усіх рекомендацій лікарів.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Схоже, я недооцінювала ситуацію з коронавірусів. Все через відсутність інформації - як виявилося, ця зараза насправді небезпечна. Нам залишається тільки дотримуватися обмеження і всі рекомендації фахівців - не нехтувати ними. Тому давайте в цей складний період будемо підтримувати і берегти один одного! Зараз не до свят і веселощів. Будемо тримати оборону від вірусів і бацил", - написала вона.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Окрім цього, депутатка додала, що через цю інфекцію вона не зможе відсвяткувати своє День народження, яке вона хотіла провести у Криму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Верше за 10 років планувала відсвяткувати свій день народження - хотіла всіх-всіх зібрати в Криму. Я запросила дуже багато іноземців на свій ювілей, і все вже купили квитки. Тепер все скасувалося - переносимо свято. Сподіваюся, ніхто не перейматиметься і не образиться!", - розповіла політик.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поклонська вирішила переплюнути Вангу та заявила, що коронавірус зітре Євросоюз з обличчя землі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська з гучним закликом звернулася до Зеленського: "Викинемо цю мертвечину разом".

Також "Знай.ua" писав, що у Поклонської розігрався "вовчий апетит" після Зеленського: "В рот не лізла..."