Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що через смертельний коронавірус, який бушує у всьому світі, може зникнути Євросоюз.

Відповідний допис з такою думкою вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Мене дивує реакція лідерів європейських країн на коронавірус - вона страшніше самого вірусу. Зрозумілим є одне: грядуть якісь зміни. Може, зникне Євросоюз? Мене бентежать звернення лідерів країн до своїх громадян з промовою про небезпеку китайського вірусу... Якщо порівнювати наслідки захворювання коронавірусу і ВІЛ (гепатитом або туберкульоз), то вони непорівнянні. Уважно вивчивши висновки фахівців стає очевидним те, що коронавірус не є смертельною хворобою. У звичайного грипу теж можуть бути серйозні ускладнення", - написала вона.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Водночас, політик порекомендувала усім заспокоїтися та не панікувати, давши ряд порад стосовно того, як правильно боротися з коронавірусом:

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Завжди будьте обережні і гігієни - незалежно від наявності коронавірусу. Щоб уберегтися від будь-якого вірусу в сезон застуд, слід часто мити руки з милом, не ходити на роботу просто і пити хороші вітаміни. Головне - бути життєрадісними, не боятися дихати і спілкуватися з друзями".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поклонська налетіла на Зеленського та анонсувала Майдан - "Шайтан Порошенко".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська з гучним закликом звернулася до Зеленського: "Викинемо цю мертвечину разом".

Також "Знай.ua" писав, що у Поклонської розігрався "вовчий апетит" після Зеленського: "В рот не лізла..."