Як відомо, на днях Слуги народу" оголосили своєю ідеологією "український центризм. А відтак, цю подію не змогла обійти стороною депутат російської Держдуми і колишній прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська, яка іронічно заявила, що чекатиме цей самий "центризм" в Україні.

Відповідний допис вона опублікувала на власній сторінці у Facebook.

"Україні потрібен миротворець - пора вже закінчувати цю "махновщину", замішану на фашизмі. Але для початку всі повинні сказати: "Прощавай, зброя!". Щоб розлучення військ в Донбасі не було фейковим, а реальним. Потім - дозволити громадянам говорити на рідних мовах (російською та угорською). Непогано б виконати обіцянку і посадити на якірний ланцюг свиноподібного шайтана Порошенко. Який без цього центризм?", - написала вона.

Поклонська, фото facebook
Поклонська, фото facebook

Окрім цього, вона додала, що буде надіятися на те, аби в Україні не було нового Майдану при будівництві нової ідеології.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"На офіційному папері з величезною гербовою печаткою можна навіть прописати: "Україна - це рай на Землі". А толку-то? Хоча ... змій-спокусник вже давно заповз до Києва ... Львів не просто ненавидить Донбас, а закидає мінами. Як це називається? Центризм? Ні. Напевно, військовий нацизм. Але давайте з ходу не громити все в пух і прах. Вважайте, ми вам повірили. І цю чергову обіцянку записали у свій нескінченний блокнотик. Тепер чекаємо, як ви будете будувати "український центризм". Сподіваюся, для цього нового Майдану не буде потрібно".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська намагається довести родинний зв'язок із Зеленським за допомогою ДНК-тесту

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталія Поклонська заявила, що у президента України Володимира Зеленського стався зсув.

Також Знай.ua писав, Наталія Поклонська нагадала, що не проти бути послом РФ у Києві.