Стало відомо, що депутат Державної Думи Наталя Поклонська пройшла ДНК-тест для того, щоб визначити свою національність. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наталя Поклонська

На перевірку Поклонська зважилася після того, як оголосила себе "русійською українкою". Така заява викликала масу критики в соціальних мережах.

"Нещодавно заявила на ТБ: "Я — російська українка". І почалася буря у склянці: "Та як вона посміла?!", "Що вона собі дозволяє?!". У повітрі повисло головне питання: "Ху із місіс Поклонська?" (ну, за національністю)", - написала політик.

Наталя Поклонська

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Поклонська вирішила довести всім, що має право так говорити, тому зробила генетичний аналіз.

"ДНК дбайливо зберігає всю інформацію про людину — як прокурорський архів, де "всі ходи записані". І скоро головна загадка буде розкрита", - зазначила вона.

До того ж, політик додала, що її родичем може виявитися український лідер Володимир Зеленський.

"Раптом виявиться, що разом з російською та українською кров'ю в мені є спадщина давніх і страшних багатьох влахов? Або з'ясується, що я татарка більше, ніж чокнутий радикал Джемілєв? А раптом у нас із Зеленським спільні предки? Питань тьма!" – припустила Поклонська.

Скріншот, Facebook

Нагадаємо, що Наталія Поклонська прокоментувала вимоги православних активістів позбавити громадянства шоумена Івана Урганта.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Поклонська заявила, що у президента України Володимира Зеленського стався зсув.

Також "Знай.ua" писав, що Наталія Поклонська нагадала, що не проти бути послом РФ у Києві.