Фермер з Дніпропетровщини Олександр Ревуцький, який орендує сто паїв, а це 500 гектарів землі, розкритикував земельний законопроект, який напередодні прийняли народні депутати у Верховній Раді.

Сталося це під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

Відтак, за його словами, це не закон, а повне "дно", адже в ньому є маса порушень та не справедливості щодо фермерів, які працювали усе життя та тих, хто тільки освоюється в цьому бізнесі.

Фото зі студії

"Добрі справи не роблять вночі. Вночі роблять тільки дітей, і то по любові, а якщо ні – це зґвалтування. Закон прийняти, але що ми маємо зараз. Український народ, це не тільки селяни. Розпайовка, звісно, потрібна, але в законі правильний лише зміст. Маса порушень, маса несправедливостей: одні отримали, інші ні. Хто працював 50 років, отримали рівно стільки, хто працював пів року. Де справедливість, а справедливості немає. І ще одне: як в такий час це все можна робити?", - розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, iPhone скоро зникне з полиць разом з туалетним папером та гречкою. Так, компанія Foxconn закриє фабрику в індійському місті Ченнаї, де налагоджено випуск смартфонів iPhone XR.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на прикладі "Епіцентру" показали, як заробити під час пандемії коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, сховатися в бункер, щоб вижити під час пандемії – які умови пропонують за 1000 доларів на рік.