Мер Києва Віталій Кличко заявив, що в Києві можливо встановлять повна заборона на пересування на приватних автомобілях. Про це Кличко розповів в ефірі телеканалу ZIK у п'ятницю, 3 квітня.

Мер зазначив, що заборона на автомобілі можуть реалізувати у випадку сильного стрибка інфікованих коронавірусом. Кличко закликав людей серйозно поставитися до проблеми і обмежень.

"У випадку, якщо у нас буде поширюватися ця хвороба досить сильно і якщо ми побачимо збільшення – кратне збільшення, для того, щоб інфекційного вибуху не було, коли можуть бути інфіковані тисячі або десятки тисяч людей, ми однозначно будемо приймати більш жорсткі правила і можемо припинити взагалі пересування вулицями нашого міста приватного транспорту", - зазначив Віталій Кличко.

Віталій Кличко все ж висловив надію на те, що буде позитивний розвиток подій, так якщо протягом двох тижнів не буде нових випадків зараження, то обмежувальні заходи будуть послаблены. В першу чергу, може бути відкрито громадський транспорт.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові торговки начхали на карантин і взялися за старе.

Як повідомляв Знай. ua, туристка з Таїланду "погуляла" у Києві на 17 тисяч всупереч карантину.

Також Знай. ua писав, що карантин вичистив кишені киян, Кличко розбив надії.