Через пандемію коронавіруса доводиться відкладати розгляд деяких справ, які чекають суду. Зокрема, пощастило (чи ні?) активісту Олександру Волкову, звинуваченому у нападі на Сергія Сивохо. З-за карантину Печерський районний суд Києва призупинив свою роботу, тому засідання по цій справі перенесено.

Сергій Сивохо, Уніан
Сергій Сивохо, Уніан


В Печерський райсуд звернулися адвокати Олександра Волкова, які мають намір оскаржити рішення Бориспільського суду про продовження утримання активіста під цілодобовим домашнім арештом. Зараз в будівлі суду працює тільки один кабінет, який знаходиться у додатковій будівлі. Розгляд справи може відбутися в понеділок.


Олександр Волков був затриманий у справі про напад на колишнього радника Секретаря РНБО Сергія Сивохо. Інцидент стався під час презентації плану Сивохо з реінтеграції Донбасу. Звинувачення стверджує, що саме Волков повалив Сивохо на землю. Сам активіст всі звинувачення заперечує і вважає, що його затримання є неправомірним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Слуги" влаштували бунт і вимагають звільнення Сивохо, що накоїв радник РНБО.

Як повідомляв Знай. ua Сергія Сивохо звільнили з посади радника РНБО.