Як відомо, в Україні нещодавно стартував проєкт "Всеукраїнська школа онлайн", який продовжує навчати учнів під час карантину. Відомо, що школярі вже кілька тижнів знаходяться вдома, і поки точно невідомо, коли зможуть повернутися за парти.

У цій справі вирішила порадувати дітей перша леді України Олена Зеленська. Дружина президента і мама двох дітей-школярів взяла участь в онлайн-уроці з української мови для п'ятих класів. Про це стало відомо завдяки трансляції уроку одного з українських телеканалів.

Олена Зеленська на "УШО", скріншот: 112 Канал
Олена Зеленська на "УШО", скріншот: 112 Канал

Олена Зеленська на "УШО", скріншот: 112 Канал
Олена Зеленська на "УШО", скріншот: 112 Канал

А ось на своїй сторінці в мережі Instagram Олена Зеленська кілька днів тому анонсувала свою появу в проєкті дистанційного навчання для школярів так: "Я сьогодні мала можливість хоча б на годинку повернутися за шкільну парту і взяти участь в записі уроку української мови разом з чудовою вчителькою Юлією Набок-Бабенко".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, великодній кошик стане не по кишені українцям — скільки треба викласти за паски, яйця та м'ясо.

Як повідомляв Знай.uа вчителька "Всеукраїнської школи онлайн" ганебно "підкоригувала" розташування океанів, відео.

Знай.uа писав, Олена Зеленська нагодувала українців новою порцією порад, батьки втомилися терпіти - "Гроші скінчилися...".