Відомий український футболіст, колишній кіпер "Маріуполя" і "Шахтаря" Рустам Худжамов поділився з журналістами думками щодо політичної обстановки в країні. Також Худжамов заявив, що на останніх президентських виборах голосував за Петра Порошенка.

За словами спортсмена, він віддав свій голос усвідомлено, так як бачив зміни, які відбулися в країні, завдяки роботі п'ятого президента. За словами Худжамова, Порошенко послідовно прагнув "покарати" Росії.

Рустам Худжамов, скріншот: YouTube
Рустам Худжамов, скріншот: YouTube

Спортсмен підкреслив, увесь цей час він дійсно пишався тим, що є українцем. Якщо ж говорити про Володимира Зеленського, то за нього голосували люди, які хотіли подальших перетворень. Вони хотіли, щоб країна і далі змінювалася в кращу сторону.

Худжамов вважає, що виборці Зеленського сподівалися на нього — мовляв, прийде до влади, і розжене всіх "старих", поставивши замість них "нові обличчя". Проблема, як виявилося, була в тому, що ніхто не знав, якими будуть ці нові особи. У підсумку люди "повелися" на Зеленського, оскільки чекали від нього реальних позитивних змін, проте реальних змін в кращу сторону ніхто так і не дочекався.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Худжамов додав, що він ні за що не погодився б вступити в партію "Слуга народу", оскільки бути в одній політичній силі з такою людиною, як Олександр Дубинський - це справжній мазохізм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прес-секретар Мендель перетворилася на брутального вершника з Дикого Заходу - "Це нова реальність".

Як повідомляв Знай.uа комендантська година в Україні - в яких галузях буде введено жорсткі обмеження.

Знай.uа писав, Зеленський визначився, що буде з соцмережами "ВКонтакте" і "Одноклассники".