Президент України Володимир Зеленський анонсував нове розведення військових формувань на Донбасі. Президент днями відвідав так звану лінію зіткнення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

За словами "слуги народу", існує ефективність розведення військ для зниження інтенсивності обстрілу. Зеленський зазначив, що збройні сили і уряд бачать результат. Він заявив, що зараз уряд України працює над узгодженням нових ділянок розведення, однак не уточнив терміни, у які українська сторона сподівається досягти угоди.

Володимир Зеленський в Донецькій області, фото: прес-служба ОПУ
Володимир Зеленський в Донецькій області, фото: прес-служба ОПУ

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше керівник офісу президента України Андрій Єрмак звинуватив самопроголошені "ЛДНР" в посиленні обстрілів українських позицій на лінії зіткнення. За його словами, домовленості про повне припинення вогню досі не виконуються.

Також варто нагадати нашим читачам, що Володимир Зеленський проінспектував роботу так званого наметового містечка, яке облаштували для заражених на коронавірусну інфекцію covid-19 у 66-му Військово-мобільному госпіталі (Донецька область). Президент ознайомився з оперативною обстановкою на одній з ділянок розведення сил і засобів сторін на Донбасі. Крім того, Зеленський обговорив створення об'єктів військової інфраструктури військово-морської бази "Восток" ВМС Збройних сил України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко змушений просити допомоги в Європі — Білорусь страждає від пандемії.

Як повідомляв Знай.uа на кордоні зібралися черги з українців, заробітчани поспішають додому.

Знай.uа писав, українцям виплатять соцдопомогу на дітей в період карантину — кому чекати грошей.