Американський президент Дональд Трамп вперше в історії оголосив у державі загальнонаціональний режим масштабного лиха через пандемію коронавірусу.

Джерело: іноземне видання Fox News.

Як відзначається, Трамп підписав декларацію про введення режиму масштабного лиха в штаті Вайомінгу, який залишався останнім. Відтак, американський лідер вперше в історії країни ввів даний режим на федеральному рівні.

"Із заявою Дональда Трампа для Вайомінгу президент вперше за всю історію заявив, що велика катастрофа існує відразу у всіх 50 штатах. Президент продовжує відповідати на запити кожного губернатора, щоб захистити здоров'я всіх американців", - написав заступника спікера президента Джадда Діра в своєму Twitter.

Скріншот коментаря

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто зауважити, що наразі в штаті Вайомінг всього 200 випадків зараження інфікування Covid-19, а своїм підписом Трамп дозволив підготуватися і мобілізувати ресурси до тих пір, коли вони знадобляться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комендантська година в Україні - в яких областях запровадять жорсткі обмеження.

Як повідомляв Знай.uа в Україні через карантин частіше стали займатися сексом 13% чоловіків і 5% жінок – опитування.

Знай.uа писав, Кличко встановив "усміхнені" білборди під час карантину за гроші киян, - депутат Київради.