Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Дмитро Шмигаль привітали християн західного обряду з нагоди Великодня.

Про це йдеться на сайті глави держави.

"Мої сердечні вітання християнам України західного обряду з нагоди Великодня. Це свято наповнене особливою енергією та вірою. Вірою в те, що життєдайна сила любові, добра й милосердя здатна подолати будь-які труднощі та здійснити неможливе. Міцного здоров’я, миру та щедрої долі вам і вашим родинам. Нехай у ваших оселях завжди панують взаєморозуміння та затишок", - сказав Зеленський.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Водночас і Шмигаль привітав християн та додав, що цього дня люди традиційно проводять у колі сім'ї, в компанії друзів йдуть до церкви, але, на жаль, не цього року.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Цей день люди традиційно проводять у родинному колі, у компанії друзів та йдуть до церкви, щоби привітати народження Христа. Та на жаль, не цього року. Світ змінився. Сьогодні ми понад усе повинні подумати про своїх рідних та близьких. Ми маємо відмовитися від цінних для нас традицій, щоб убезпечити життя тих, кого любимо", - підкреслив він.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Великдень українські кордони чекають другу хвилю заробітчан — де і як можуть пропустити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.