У Верховній Раді зареєстрували новий законопроект, який передбачає зміну Державного бюджету, зокрема, зменшення зарплатні українцям.

Про це йдеться на сайті ВР.

Відтак, як відзначається, нардепи зареєстрували законопроєкт про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік". А він в свою чергу пропонує обмежити розмір заробітної плати на період карантину не лише чиновникам, а й нардепам, суддям, прокурорам та іншим особам, оплата праці яких регулюється спеціальними законами.

Коронавірус в Україні, фото: Національна поліція
Коронавірус в Україні, фото: Національна поліція

Водночас бюджетний комітет Верховної Ради рекомендував скоротити строки подання пропозицій та внесення альтернативних законопроектів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зауважити, що рівно місяць тому в країні був ведений карантин, який продовжили до 24 квітня. Щоправда, наразі і досі достеменно не відомо, коли він закінчиться – в уряді вже запевнили, що з високою ймовірністю його знову продовжать.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Також Знай.ua писав, вже цієї осені, з початку нового опалювального сезону, деяких пільговиків можуть позбавити грошової допомоги від держави.