Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель опублікувала у своєму Instagram фото в захисній масці, і звернулася до всіх українців, зачепивши тему прогулянок під час епідемії коронавіруса Covid-19.

Позуючи в стильному піджаку, Мендель як би між іншим нагадала: гуляти навколо будинку — можна. Але все одно, краще не виходити на вулицю без життєвої необхідності. Не можна гуляти групами більше двох осіб.

Відвідувати парки можна тільки вигулюючи собаку або за службової необхідності. Прес-секретар закликала українців відповідально ставитися до карантинним заходам. Вона також повторила слова МОЗ України про те, що тепла погода і візуальне відсутність загрози створюють помилкову видимість безпеки. А насправді, Covid-19, це невидимий ворог. У наших з вами силах зупинити його поширення — потрібно просто залишатися вдома по можливості, і ні в якому разі не нехтувати засобами особистого захисту і гігієною.

Юлія Мендель, фото: Уніан
Юлія Мендель, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Юлія Мендель завершила пост тим, що закликала українців берегти себе і побажала здоров'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ДСНС попередила українців про кардинальну зміну погоди.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пожежа в Чорнобилі змінив напрямок і пішов на села Київщини.

Також "Знай.іа" писав, що страшна пожежа у Чорнобилі стер з лиця землі ціле село.