Структури, які повинні боротися з корупцією і повертати гроші в бюджет України, працюють неефективно.

Про це розповів громадський діяч і журналіст Андрій Пальчевський у своєму новому відеовипуску.

Поки Україна разом зі всім світом відчайдушно займається боротьбою з коронавірусом, є працівники певних відомств, які продовжують виконувати доручену їм відповідальну державну справу — СБУ, ДБР. Пальчвський прокоментував їхню ефективність, навівши цифри зі звітності одного з цих органів.

″Це все ті компанії, які зазвичай починаються на три літери — СБУ, ДБР... Я сьогодні прочитав, що за квартал однією з цих установ повернуто в бюджет — тепер увага! - 14 тисяч гривень.Тобто щомісяця ці люди, які витрачають на себе, напевне, десятки мільйонів доларів на утримання, приносять державі 5 тисяч гривень!″, - обурюється активіст.

Замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки, правоохоронні відомства займаються політичними переслідуваннями, підкреслив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

″Зате ми чітко знаємо, що не зважаючи на те, що відбувається кругом, вони виконують своє головне завдання, а саме - затикають рот всім ″політично ненадійним″ або зводять рахунки з політичними опонентами.
Так тримати, хлопці, даєш 16 тисяч грн після карантину!″, - іронізує Пальчевський.

16 тыс гривен на всю страну!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 17 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський напророчив сумну долю Зеленському

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, чому влада приховує реальну інформацію про коронавірус.

Також Знай.ua писав, Пальчевський дав останнє попередження Зеленському