Найвідоміший "радикал" України та, як кажуть в народі, політик-пенсіонер Олег Ляшко заявив, що знає, чому рішення теперішньої влади тягнуть державу в прірву, а також зізнався, що може вирішити проблему кризи в країні.

Про таке він написав на власній Instagram-сторінці.

"В темні часи потрібні правителі, які не бояться брати на себе відповідальність, швидко приймати рішення, за які не буде соромно перед наступними поколіннями", - написав він та анонсував свій виступ на телеканалі "Україна 24", де пообіцяв розказати, чому рішення нинішньої влади лише поглиблюють кризу і який план пропонує його команда.

Ляшко, фото з вільних джерел
Ляшко, фото з вільних джерел

Окрім цього, Ляшко оприлюднив цікаве фото, на якому він стоїться разом зі знаменитим державним діячем Великої Британії Вінстоном Черчиллем та копіює його жести.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ляшко не сумує за Радою і готується до поповнення в родині - "Кохайтеся, чорноброві!

Як повідомляв Знай.uа "Пенсіонер" Ляшко показав натовп своїх "хлопців", Брагар б не втримався.

Знай.uа писав, радикал-пенсіонер Ляшко показав свого "хлопчика" - "Схожий на...".