Президент України Володимир Зеленським розповів, що може чекати його фракцію "Слуга народу" в майбутньому, водночас порівнявши народних депутатів з міцним судно, а ВР з бурхливим океаном.

Про таке він розповів під час ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера.

"Корабель піл назвою "Слуга народу" – усе залежить від нього самого, адже з самого початку я надав можливість, аби це був дуже міцний корабель для цих людей та цієї команди, яка знаходиться на борту. Я дав можливість, якщо вони хочуть йти вперед навіть, коли є шторм, вони підуть – від них все залежить.

Фото зі студії

Але багато в цьому океані, в цій Верховній Раді, є акул, дуже багато там людей плавають та хочуть домовитися з цією командою… Усі хочуть, аби цей корабель потонув, але усе залежить від них", - сказав він.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Водночас український лідер наголосив, що хоча акул в Раді чимало, він зможе дати їм бій, і вони не зможуть з ним домовитися в будь-якому разі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мосейчук поставила жорстке запитання священникам

Як повідомляв портал Знай.ua, українці перетворюються на жебраків - опитування показали масштаб катастрофи

Також Знай.ua писав, Дубінський зізнався, чим у Зеленського "підкупили" депутатів ОПЗЖ під час голосування у Раді.