Народний депутат Олександр Дубінський розповів, чому фракція "Опозиційна платформа - За життя" підтримала законопроект Зеленського щодо "депутатського спаму".

Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що напередодні народні депутати підтримали законопроект "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням правами народних депутатів в ході законодавчої процедури". А сталося це після того, як число поправок до "антиколомойського" закону перевищило 16 тисяч, що стало рекордом в історії України.

Верховна Рада, фото з вільних джерел
Верховна Рада, фото з вільних джерел

"Чому частина ОПЗЖ в особі депутатів Льовочкіна проголосувала за антиконституційні узурпаторські зміни в регламент? Тому що затриманий на хабарі СБУ-шниками перший заступник голови Київської міськадміністрації Микола Поворозник - людина Льовочкіна. Свобода Поворозника = голос Льовочкіна = можливість далі забезпечувати квитками забудовників в столиці. Тому що бл@ді, сер", - написав Дубінський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як живуть "бідні" слуги народу в багатій Швеції — без асистентів і авто.

Як повідомляв Знай.uа Дубинський знайшов відповідь, чому Нефьодов залишився в Кабміні.

Знай.uа писав, хто голосував за відкриття ринку землі: поіменний список.