Мер міста Дніпро (колишній Дніпропетровськ) Борис Філатов продовжує конфліктувати з користувачами соціальної мережі Facebook. Часто міський очільник показує дуже різку поведінку сумнівної коректності, однак, нещодавно Філатову пощастило доволі вдало використати риторичну ситуацію в суперечці та іронічно вказати на недоліки опонента.

Про інцидент повідомляє Telegram-канал Perepichka News.

Так, на Facebook один з коментаторів каже Філатову, що вважати себе "Місією" - найстрашніший гріх.

Однак міський голова Дніпра за словом у кишеню не поліз. "Найстрашніший гріх бути довбо**ом, який плутає "місію" і "Месію". Як мені з вами важко, ідіотами", - написав Філатов.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мер Дніпра досить активно працює з темою карантину у соціальній мережі Facebook. Нещодавно Філатову не сподобалося, що люди гуляють всюди зі своїми вихованцями, які ще не зареєстровані в КП "Зооконтроль" і він пообіцяв особисто розстріляти всіх тварин і влаштувати веселе життя власникам чотирилапих.

Скоріш за все, суперечка у Facebook виникла через питання відвідування храмів під час карантину - багато з вірян відмовляються серйозно ставитися до пандемії коронавірусу та ігнорують заклики влади.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше мер Філатов змусить дніпрян кинути дрельки і забути про ремонт на карантині - "Як можна бути такими бл**ями".

Як повідомляв портал "Знай.ua", мер Дніпра Філатов пообіцяв влаштувати "темну" підписнику всього за один коментар – "Готуйся, ублюдок".

Також "Знай.ua" писав, що Філатов похвалився дружиною, яка підкорила найвищу вершину Анд: "На шквальном вітрі, в 20-градусний мороз..."