Російський депутат Володимир Жириновський публічно розкритикував пропускну систему, яка діє в Росії на період пандемії Covid-19. Відповідне відео політик розмістив на своїй сторінці в Facebook. На думку члена Держдуми РФ, цю систему придумали чиновники, які і гадки не мають про те, як живеться простим людям.

Владимир Жириновский про пропускную систему Москвы

Чиновники проверкой пропусков спровоцировали миллионные пробки на входе в метро, потом поняли ошибку и перешли на выборочную проверку. Почему сразу так не поступили? Потому что власть не знает, как живет народ: они ездят на машинах с мигалками, а не в метро.

Geplaatst door Владимир Жириновский op Vrijdag 17 april 2020

Політик натякнув, що творцям пропускної системи не завадило б проїхатися хоча б кілька разів на метро, а не в автомобілі
"Там чоловік спіткнувся - і вже пробка позаду нього.". Пробки дійсно створюють великі проблеми, і головне - скупчення народу, у яких інфекція Covid-19 поширюється значно активніше.

Те ж саме швидкі. "Чому ви всі швидкі відправляєте в одну лікарню? Швидка допомога стоїть на території в'їзду в лікарню дев'ять годин.
Так там хворий збожеволіє від чекання, від відсутності повітря!" - резонно зауважив Жириновський.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін зможе балотуватися на наступних президентських виборах

Як повідомляв портал Знай.ua Путін заявив, що неможливо втомитися від президентства

Також Знай.иа писав, Путін затаїв величезну образу на Зеленського.