Колишній український чиновник, міністр інфраструктури України в 2016-2019 роках Володимир Омелян звернув увагу українців на те, як чинний президент України висловлюється про карантин. Нагадаємо, що Володимир Зеленський у студії Савіка Шустера заявляв про так званий "ідеальний шторм", і те, що карантин зараз "м'який".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Омеляна в мережі Facebook.

Geplaatst door Volodymyr Omelyan op Vrijdag 17 april 2020

""Шторм так шторм, але зате, як ви сказали, він же ідеальний", - Зеленський у Савіка. Я б дуже радив пояснити Зеленському, що ідеальний шторм — це кінець, а не добре і красивий капітан-лідєр на мостікє. Ідеальний шторм — це коли його і всіх нас, а не він... Ну, нічого, чувак хоч раз на велике християнське свято в Україні. А то, то Туреччина на Великдень, то Оман на Різдво... П. С. І не забудьте подякувати Зеленському, що поки Ви сидите на карантині без грошей, - Вас не б'ють... Дякую "Буквам" за цей епізод.", - пише Омелян.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скільки заробив Зеленський, поки українці сидять на карантині - у президента дали відповідь.

Як повідомляв Знай.uа Кива з Ради обурився крадіжкою окулярів, очі будуть у небезпеці - "Про який бюджет може йти мова".

Знай.uа писав, ПЦУ "переїхала" в інтернет — записки за здоров'я та упокій близьких можна подати онлайн.