Глава Верховної Ради Дмитро Разумков просто в перший день Великодня звернувся до українців та привітав їх з прийдешніми святами.

Відповідне привітання він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Щиро вітаю всіх зі святом Христового Воскресіння! Цього світлого дня бажаю вам міцного здоров’я, душевної рівноваги та спокою. Нехай у ваших оселях панує мир, затишок та злагода, а Воскресіння Христове принесе надію та любов. Бажаю вам гармонії, радості й лише хороших новин. Нехай ваше життя буде сповнене добробуту, привітних усмішок, світла та позитивних емоцій", - написав він.

Дмитро Разумков, фото: facebook
Дмитро Разумков, фото: facebook

Також Разумков наголосив на тому, що українцям варто дотримуватися карантину, адже саме від цього і залежить майбутнє України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Бережіть себе та своїх близьких і пам’ятайте, що сьогодні все залежить від відповідальної поведінки кожного з нас. Підтримуйте одне одного, даруйте увагу й турботу і не втрачайте віри в те, що зовсім скоро наше життя повернеться до звичного темпу, знову наповниться яскравими подіями та теплими зустрічами", - підкреслив глава ВР.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський напередодні Великодня налякав українців цифрами на вагах - "Це тімбілдинг"

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.