Спікер штабу кандидата у президенти Володимир Зеленського Дмитро Разумков жорстко розкритикував штаб Петра Порошенка через рекламні борди.

Про це він заявив в ефірі телепрограми "Право на владу".

Зокрема, у ході телепрограми Дмитро Разумков поставив кілька жорстких та цілком справедливих питання представнику штабу Порошенка Семену Кабакаєву.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Спочатку Разумков відзначив, що за словами його опонента в Одесі є велика група осіб, яка була готова фальсифікувати вибори президента.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Крім того Разумков жорстко розкритикував рекламну кампанію чинного гаранта, який по всій країні розвісив скандальні борди, де був зображений він та президент країни-агресова Володимир Путін.

"Як вам людині, яка говорить, що була на війні та є волонтером, і чи не соромно вам дивитись на борди вашого штабу, який розвісив по всій країні портрет президента країни агресора? Нормально? Комфортно? Нічого не заважає?", - відзначив спікер штабу Володимира Зеленського.

Варто нагадати, що Володимир Зеленський вийде на дебати з Петром Порошенком тільки за два дні до виборів. За словами Дмитра Разумкова, команда Зеленського – люди законослухняні і діє вона в рамках законодавства, яке передбачає дебати 19 числа з 19 до 22 години. Місце проведення дебатів було погоджено двома кандидатами і мова йде про НСК "Олімпійський". Хоч це була пропозиція з боку Зеленського, на цю ж локацію погодився і діючий президент.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Нагадаємо, у штабі президента Петра Порошенка заявляють, що не мають відношення до скандального ролика, на якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував поїздку до Парижу кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які у четвер, 11 квітня, зустрінуться тет-а-тет із главою Франції Еммануелем Макроном.

Також "Знай.ua" писав, що скандальні білборди кандидата в президенти Петра Порошенка, на яких зображуються сам Порошенко та Володимир Путін почали переклеювати.

У штабі Порошенко працюють ідіоти. Гордон про білборди Порошенко з Путіним