Телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував поїдку до Парижу кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які у четвер, 11 квітня, зустрінуться тет-а-тет із главою Франції Еммануелем Макроном.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Відповідне відео він опублікував на своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні планується зустріч Макрона із Зеленським та Порошенком в режимі тет-а-тет. Слугу народу він зустріне першим, о 3 годині дня, зустріч із Порошенком натомість запланована на декілька годин пізніше. Непересічний випадок - президент Франції буде розмовляти із кандидатом Володимиром Зеленським. Ну ви розумієте, що такий хід викликав лють у Порошенка", - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Окрім того, він попередив українців про неприємні ситуації, які можуть виникнути під час дебатів Петра Порошенка та Володимира Зеленського через величезне скупчення людей на НСК "Олімпійський".

"На стадіоні, за попередніми даними, планується сто тисяч глядачів - прихильників обох кандидатів. Лише уявіть собі - більшість із них будуть чоловіки, емоційний стан яких можна охарактеризувати як "на взводі". Залишається лише сподіватися, що ніхто не кине петарду, гранату, не вистрелить із самострілу , а наша доблесна поліція зможе розділити бунтуючі пристрастями трибуни", - резюмував Пальчевський.

Нагадаємо, команда кандидата у президенти та шоумена Володимира Зеленського пропонує провести дебати перед другим туром виборів у прямому ефірі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, спікер кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков прокоментував скандал із білбордами опонента слуги народу Петра Порошенка, на яких він зображений разом із главою держави-окупанта Володимиром Путіним.

Також Знай.ua писав про те, що ведучий нацвідбору на "Євробачення 2019" Сергій Притула розповів шокуючі подробиці нацвідбору на "Євробачення 2019".