Популярна група КАZKA, яка цього року посіла третє місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", прокоментували свою невдачу під час Нацвідбору. Зокрема, вокалістка групи Олександра Зарицька пояснила, що співала невпевнено через хвилювання.

"Я б не сказала, що там було повз. Були проблеми саме з хвилюванням, тому голос видавався невпевненим і від хвилювання він коливався у інтонуванні. Але це все досвід. Ми б хотіли ще раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - заявила співачка у "Світському житті".

Після недостатньо вдалого виступу у нацвідборі на артистів обрушився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала уроки вокалу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми розглядаємо наші графіки. Оскільки у нас зараз европейсккий тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме интонированием, саме технікою співу", - зазначила Олександра Зарицька.

Як раніше повідомлялося, сьогодні глядачі дуже чекали на виступ групи KAZKA, яку до цього в Мережі активно обговорювали через не дуже хороший спів вокалістки Саші Зарицької.

На цей раз, у фіналі нацвідбору, KAZKA виступила набагато краще, що також зазначили судді. На запитання ведучого Сергія Притули, якщо в минулому році Саші добре заспівати завадили монітори, в яких вона себе погано чула, що на цей раз пішло не так.

"Не чіпляйтеся до мого вокалу, зазирніть мені сюди (в душу – прим.ред). Я тільки що зробила великий крок, як тільки я відпустила свій страх. Давайте мені вже сцену більше. Є різні думки, проблеми у людей. Хештег #nokazka, ми перевіряли, мають два повідомлення. Я вірю в те, що є люди, які нас люблять і вони завжди з нами. Спасибі їм за це", - відповіла Саша.

Нагадаємо, що в Інтернеті виявили "двійників" дуету ANNA MARIA.

Як повідомляв портал Знай.uа відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019