В очікуванні дебатів між кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та чинним главою України Петром Порошенком користувачі мережі створюють фотожаби. У свою чергу керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук на своїй сторінці в Facebook розписав погодинно хід уявного баттла між політиками.

Отже, "програма" дебатів на НСК "Олімпійський", на думку Романа, могла б виглядати так:

19:00 - гімн України. Співає Святослав Вакарчук. У голосі - нотки смутку та втраченої можливості.

19:20 - перевірка учасників на алкогольну та наркозалежність. Проводять Ілля Ківа і Добкін-молодший.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

19:30 - розігрів перед основними дебатами. Молоді політики Кличко-Кошовий. Закінчується джинглом "Кожен вечір, вечір..."

20:00 - вихід на дебати з приміщення під трибунами Володимира Зеленського під пісню Віктора Павліка "Город Зеленого цвета".

20:10 - вихід на дебати Петра Порошенка під пісню групи "Машина часу" - "Маріонетки".

20:20 - перший раунд дебатів Зеленський-Порошенко. Зеленський наприкінці свого раунду показує татуювання на шиї - "Слуга народу". Всі в шоці.

21:00 - пісня фанатів Металіста. Весь стадіон підспівує "Ла-Ла-Ла". Порошенко тримає руку на серці.

21:20 - другий раунд дебатів. На бітах.

22:00 - виступ MARUV. На стадіоні все-таки вирішують відправити її на Євробачення.

22:10 - різко вимикається світло на стадіоні, на табло - обличчя Тимошенко з фразою "Miss me?"

22:20 - третій раунд. Бліц. Кандидати по черзі повинні відповісти на питання "Опинившись перед Путіним, що ти йому скажеш?"

23:00 - виносять торт Roshen, на вершині фігурки Порошенко і Зеленського. Петро і Володимир розрізають торт і годують один одного.

23:30 - Петро Олексійович повертається спиною до глядачів і кидає букет. Хто зловить, той наступний прем'єр-міністр.

23:50 - люди починають йти зі стадіону. Майбутнє країни - це важливо, але на метро встигнути важливіше.

00:00 - фінальна пісня про любов до України. Співається російською.

В мережу потрапила программа дебатів на Олімпійському: 19:00 - гімн України. Співає Святослав Вакарчук. В голосі нотки...

Geplaatst door Грищук Рома op Woensdag 3 april 2019

Нагадаємо, у штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявляють, що не планують "йти шляхом більшовиків", якщо раптом здобудуть перемогу на виборах.

Як повідомляв портал Знай.uа, за результатами онлайн-голосування, лідером гонки з величезним відривом від опонента стає Володимир Зеленський з результатом 78%.

Також портал Знай.uа писав, що деякі кандидати в президенти дозволяють собі нестандартні методи агітації. Один з них описав і прокоментував Мустафа Найєм.