Представники НСК "Олімпійського" відреагували на пропозицію Володимира Зеленського щодо проведення президентських дебатів на стадіоні.

Про це зазначили у прес-службі НСК.

Зокрема, вони розповіли, що поки не отримували жодних заяв щодо проведення передвиборних дебатів на полі стадіону.

Володимир Зеленський

"У державне підприємство НСК "Олімпійський" не надходило ніяких офіційних заявок, проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України", – підкреслили в прес-службі.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Крім того у прес-службі підкреслили, що заява кандидата у президенти Володимира Зеленського, який і запропонував провести дебати на стадіоні були виключно його особистою ініціативою.

"Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства і не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні. У разі надходження відповідних пропозицій адміністрація НСК "Олімпійський" буде розглядати їх в робочому порядку. Попутно заявляємо, що НСК "Олімпійський" є аполітичним державним підприємством і не бере ніякої участі у виборчій кампанії будь-якого з кандидатів в президенти України", – повідомили в прес-службі.

Володимир Зеленський

Варто нагадати, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів та висунув чинному президенту України та своєму опоненту на виборах 2019 умови, за яких вони мають відбутися.

"Звертаюсь до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу, відморожуся, заховаюся? Ні, я це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови: чекаю вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, ведучий передачі "Недобрий вечір" Ігор Лєсєв у черговому випуску розповів, що відбудеться після поразки чинного президента у другому турі виборів.

Як повідомляв "Знай.ua", капітан Збройних сил України Arty Green розповів, чому армія підтримала у першому турі президентських виборів Володимира Зеленського та розкрив страшну правду про злочини головнокомандувача Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що народна депутатка від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Зеленський VS Порошенко: як будуть організовані дебати - вибори президента України 2019