У команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіли, якою мовою буде розмовляти майбутній гарант, якщо у другому турі виборів переможе лідер "ЗеКоманди". Так, він почне розмовляти виключно рідною українською мовою.

Про це заявив спікер, політолог передвиборного штабу кандидата в президенти Дмитро Разумков.

Також він зазначив, що на даний момент Зеленський не є державним службовцем. Це означає, що зараз йому дозволено говорити будь-якою мовою, якою йому зручно спілкуватися. Ніякого порушення законодавства в цьому немає, упевнений Разумков.

Володимир Зеленський

"Це вимога законодавства України. Володимир Зеленський, будучи президентом, буде слідувати закону країни. А як гарант Конституції він говоритиме виключно рідною, українською мовою", - резюмував спікер "ЗеКоманди".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Національна громадська телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройшли у другий тур, прийняти участь у дебатах.

Відразу після оголошення перших результатів екзит-полів Володимир Зеленський погодився взяти в них участь. Але зараз у команді шоумена заявляють, що для цього необхідно виконати кілька умов.

"Володимир Зеленський вже чітко дав зрозуміти, що готовий до дебатів, і йому абсолютно все одно, чи буде це Порошенко, Тимошенко чи якийсь інший кандидат", - сказав Дмитро Разумков.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата у першому турі виборів президента України.

Як повідомляв портал Знай.uа, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до чинного глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.

Також портал Знай.uа писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського заявила про предзапуск реформи судової системи, у разі його перемоги на президентських виборах. Судову систему "буде поставлено з ніг на голову", і ці дії почнуться з Верховного Суду і Апеляційного суду.