Спікер штабу кандидата у президенти Володимир Зеленського Дмитро Разумков закликав українських політиків намагатись об'єднати країну, а не навпаки.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу".

Зокрема, у ході телепрограми Разумков жорстко розкритикував опонентів Зеленського за їхню недавню "творчість". Йдеться про відеоролик на якому вантажівка збиває кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім того Разумков відзначив, що вся передвиборча кампанія Зеленського була направлена на "зшиття" країни та об'єднання нації, а не навпаки на роз'єднанні, як на тому грали більшість українських політиків. Адже саме роз'єднання нації грає виключно на руку агресору та ФСБ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що колишній учасник "Студії Квартал 95" Денис Манжосов в ефірі телеканалу "Прямий" розповів, що стало причиною зриву прес-конференції, а також те, що він не хотів викладати компромат на Зеленського. Також він заявив, що готовий провести зустріч із Зеленським та іншими учасниками "Кварталу". Крім цього, колишній колега Зеленського стверджував, що в команді боялися провокацій.

Нагадаємо, у четвер, 11 квітня, стало відомо про те, що чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман не збирається у відставку в разі перемоги кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського. Принаймні, до виборів Верховної Ради, які відбудуться восени.

Як повідомляв "Знай.ua", в штабі президента Петра Порошенка заявляють, що не мають відношення до скандального ролика, на якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що спікер Зе! штабу Дмитро Разумков розповів, що Володимир Зеленський вийде на дебати з Петром Порошенком тільки за два дні до виборів. За його словами, команда Зеленського – люди законослухняні і діє вона в рамках законодавства, яке передбачає дебати 19 числа з 19 до 22 години. Місце проведення дебатів було погоджено двома кандидатами і мова йде про НСК "Олімпійський".

У штабі Порошенко працюють ідіоти. Гордон про білборди Порошенко з Путіним