Чинний президент України Петро Порошенко веде боротьбу не за перемогу у другому турі виборів, а за те, щоб між ним і Зеленським залишився мінімальний розрив.

Про це стало зрозуміло зі слів нардепа Антона Геращенка.

Антон Геращенко
Антон Геращенко

"Доречі, сьогодні фактично Петро Порошенко бореться вже не за перемогу — він розуміє за даними соціологічних опитувань, вона неможлива — він бореться, щоб програти з мінімальним розривом Володимиру Зеленському", — говорить Геращенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Тому що одна справа програти 75% на 25%, а інша програти 65% на 35%. Він зараз, наскільки мені відомо, поставив завдання своїм підлеглим набрати у другому турі не менше 30%", — додає нардеп.

Варто нагадати, що Затамувавши подих, не тільки Україна, але і світ, стежить за передвиборчими перегонами в Україні. Ситуація складається дійсно нестандартна - у чинного президента Петра Порошенко, який балотується на другий термін, в конкурентах відомий шоумен і комік Володимир Зеленський. І хоча деякі злі язики називають Зе!Слугу Народу "клоуном" і "маріонеткою", електоральні симпатії явно на його боці.

Свіжі соціологічні дані з рейтингами кандидатів у президенти України напередодні другого туру виборів 2019 оприлюднила журналістка Соня Кошкіна в своєму Telegram-каналі.

Вона розкрила дані опитування Центру Разумкова, які показують, що у другому турі українці голосували б наступним чином:

  • Володимир Зеленський – 49,3%
  • Петро Порошенко – 20,6%

Відмовилися відповісти на питання – 9,7%. Не визначилися – 20,4%.

"Добавку" рейтингів оприлюднили в Телеграм-каналі Зе!Команди.

Нагадаємо, Соратника Порошенка викликали на допит НАБУ

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський запропонував альтернативу Порошенко

Також "Знай.ua" писав про те, що Геращенко розповів, що буде з тими, хто відмовилися виконувати накази Зеленського