У штабі чинного президента заперечують причетність до створення змонтованого відеоролика з опонентом.

В штабі президента Петра Порошенка заявляють, що не мають відношення до скандального ролика, на якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського. Про це в четвер, 11 квітня, заявили у коментарі в штабі Порошенка, передає Корреспондент.net.

"Ні Адміністрація президента, ні штаб кандидата не мають відношення", - сказали у Порошенка.

Нагадаємо, мережа сколихнуло відео, на якому кандидата в президенти України і керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського збиває вантажівка. У ньому фура збиває Зеленського, після чого в кадрі з'являється "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Портал "Знай.uа" повідомив про "брудний" інцидент. Українці в свою чергу відреагували миттєво. Майже тисяча користувачів соцмережі Facebook висловили свої думки щодо цього.

Ми писали, що 11 квітня команда кандидата в президенти України Петра Порошенка у своєму телеграм-каналі опублікувала скандальне відео. На ньому Володимира Зеленського збиває вантажний автомобіль. Потім з'являється доріжка кокаїну і напис: "У кожного своя дорога".

Ролик став апофеозом чорного піару, яким в останній тиждень займається команда Порошенка. Вона веде лінію на те, що Зеленський вживає наркотики.

Правда, судячи по рейтингах, ця стратегія себе не виправдала: розрив між кандидатами збільшився до 40% на користь Зеленського.

Відео, яке можна розцінити ледь не як заклик до вбивства, викликало реакцію поліції. За фактом розповсюдження відеоролика відкрито кримінальне провадження. Відомство Авакова зробило це навіть без заяви від команди кандидата Зеленського.

Нагадаємо, що Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "При Порошенко війна не закінчиться": астролог попередила, що майбутнє може бути сумним.

Також Знай.uа" писав, що в мережі з'явилися результати соціальних опитувань напередодні другого туру президентських виборів в нашій країні.