Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала на нещодавню розмову журналістів, які обговорювали її, а також піднімали питання стосовно того, чий Крим.

Відповідний допис вона оприлюднила в Instagram.

"Днями подивилася відео розмови двох високоповажних добродіїв - В інтерв'ю вони торкнулися "спокусниці" Поклонської. Ну і, звичайно ж, теми "Чий Крим?". Розкрию секрет: я з повагою ставлюся і до одного, і до іншого - хоча б тому, що вони старші і мають колосальний досвід. Впевнена, мені є чому у них повчитися. Але якщо вже про мене говорять, маю право відповісти", - написала вона.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Відтак, за її словами, вона готова говорити з Гордоном особисто та розповісти, а чий насправді Крим:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Його слова мені зрозумілі. Для нього я - безапеляційний ворог. Адже кримський референдум і прокурор Поклонська - нерозривні частини історії розвалу України. Запитайте мене, і я розповім, чому і як мною було прийнято рішення захищати права кримчан і своєї сім'ї в 2014 році. І хто насправді розвалив рідну для мене Україну. Ось тільки навряд чи пан Гордон наважиться взяти інтерв'ю у мене. Швидше, продовжить обсміювати і звинувачувати мене за очі - так простіше".

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Також Поклонська додала, що готова поспілкуватися особисто і з самим Невзаровим та "виправити" усі його дослідження щодо неї:

"Що стосується галантного і імпозантного Олександра Глібовича ... До його міркувань можна було б прислухатися, якби він так переконливо не помилявся в своїх дослідженнях. У нього все виходить сухо і без віри. Дозволю собі взяти червону ручку і підправити його дослідження щодо особисто мене. Давайте разом досліджуємо такий феномен, шановний Олександре Глібович. Мені також цікаво".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психоз і пандемія — коронавірус до чортиків перелякав Наталю Поклонську.

Як повідомляв Знай.uа карантинна Поклонська відкрила свій "ящик" всім охочим - "Потрібні грамотні дії".

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська самоізолювалася і пограла з кицькою - "Люди перелякані".