Відома українська професорка, колишня депутатка і яра "свободівка" Ірина Фаріон заявила, що в Україні вже давно розпочалося згортання справ Майдану.

Таке вона розповіла під час того, як коментувала історію з Майданом під час політичного шоу "Говорить Великий Львів".

"Знаєте, смерть людини інколи буває раптова, а держава не помирає раптово. Вона помирає в уповільнений спосіб – це саме те, що ми зараз спостерігаємо з Україною. Для мене згортання справ Майдану розпочалося 15 травня 2014 року, коли президентом став Порошенко. Також абсолютне згортання справ для мене – це "Іловайський котел", адже саме він став пасткою для добровольчих легіонів. Тому те, що відбувається зараз, є логічним продовженням, що було раніше", - сказала вона.

Ірина Фаріон, скріншот: YouTube
Ірина Фаріон, скріншот: YouTube

Окрім цього, Фаріон додала, що і Зеленський ніяк не намагається розібратися у справах Майдану та провести нормальне розслідування.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Основна ідеологія "зеленої орди", яка приведена до влади попередниками, полягає в тому, аби всіх зробити рівними – усі погані. В такий спосіб вони намагаються усіх нівелювати… і ось в суспільство ввесь час кидаються ці хибні, ліберальні та гнилі ідеї, які потрохи, як ті терміти, роз'їдають державний організм".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після продажу землі Фаріон зібралася віддати українців у рабство — карантинний марення продовжується.

Як повідомляв Знай.uа Кицька невгамовної Фаріон не може сходити по нужді. Що накоїв "корово-вірус"?

Знай.uа писав, Садовий посилив у Львові коронавірусний карантин - закриють аптеки і магазини і куди краще не потикатися.