У свято Великодня народний депутат, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко привітав своїх підписників на власній сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Ляшко звернув увагу на те, що нинішня Пасха пройде у незвичайних умовах карантину.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Політик написав: “Благодатний вогонь зійшов - це означає, що життя триває. Сьогодні через карантинні обмеження ми не можемо обійняти і тричі розцілувати наших батьків, бабусь і дідусів, бо тримаємося на відстані заради їхньої ж безпеки. Не можемо відчути благодать у церкві та освятити паски. Давайте пройдемо з гідністю всі випробування, які посилає нам Господь. Будемо терплячими, мудрими та незламними у вірі. Хмари хвороб і диму скоро розсіються, бо за темрявою завжди наступає світло.

Окрім текстового повідомлення, політик виклав коротке відео, яке починається з того, що політик разом з монахом б'є у дзвони, після чого камера показує як Ляшко обіймає свою матір, дружину і доньку. Щоб не було непорозумінь, Ляшко окремо зазначив, що це відео було знято задовго до проголошення карантину. Одіозний радикал в аудіосупроводі просив своїх підписників молитись.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ляшко не сумує за Радою і готується до поповнення в родині - "Кохайтеся, чорноброві!"

Як повідомляв Знай.uа Ляшко зізнався, як за допомогою часнику та дружини робить собі приємно – "Вона у мене…".