Найвідоміший український "радикал" та, як кажуть в народі, політик-пенсіонер Олег Ляшко розповів, що в мережі з'явилося цікаве інтерв'ю, де він розповів про романтичні сюрпризи для коханої дружини, а також розказав свій секрет щасливого життя.

Про таке він написав на власній Instagram-сторінці.

Відтак, за його словами, його інтерв'ю показали на відомому українському телеканалі "НЛО-TV"

Олег Ляшко \\ Facebook сторінка Олега Ляшка
Олег Ляшко \\ Facebook сторінка Олега Ляшка

"Сало з часником і кохання - мій секрет гармонії у житті. Але не єдиний. Чарівна телеведуча Іванна випитала у мене все... "Без краватки" на НЛО-TV. Записували кілька тижнів тому. Зараз залишаюсь вдома і в ефірі тільки скайпом. Бережіть себе!", - написав він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що раніше Ляшко заявляв, готовий прийняти у себе вдома українців, яких було евакуйовано з Китаю через поширення смертельного коронавірусу. Лідер Радикальної партії зазначив, що зможе на період карантину поселити у себе декількох людей.

Як повідомляв Знай.uа "Пенсіонер" Ляшко показав натовп своїх "хлопців", Брагар б не втримався.

Знай.uа писав, радикал-пенсіонер Ляшко показав свого "хлопчика" - "Схожий на...".