Головний радикал країни Олег Ляшко вирішив попіаритися на загиблих в пожежах бобрах.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зібрав в мережі фотожаби, які в іронічній формі описують його виступ у Верховній Раді в 2016 році, і заявив, що його слова актуальні і сьогодні. Про це він написав у своєму Facebook.

Нагадаємо, що 4 роки тому - у 2016, Олег Ляшко, виступаючи в парламенті, заявив, що в Києві хочуть засипати одне з озер, на місці якого збираються будувати будинки. Радикал виступив на захист бобрів, які живуть в цьому озері.

Йшлося про озеро Качине в Дарниці. Ляшко під час тодішнього виступу зазначив, що обговорював проблему бобрів з мером міста Віталієм Кличком. Радикал поставив градоначальнику просте запитання - "куди подіти бобрів?". На що Кличко нібито запропонував переселити бобрів у зоопарк. Ляшко ж у відповідь запропонував Кличку пересилити в зоопарк його чиновників.

Після його виступу користувачі соцмереж публікували різні меми, які Ляшко позбирав собі у пост.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Через чотири роки Ляшко вирішив знову попіаритись на бобрах. Тепер він виступив на захист тварин, загиблих в пожежах.

"Чотири роки минуло, а меми зі мною і бобрами досі актуальні. Тому що, на жаль, цих тварин, нікому захистити від тварюк-людей. Можливо, вони не такі симпатичні, як коали або кенгуру, яким співчував весь світ. Але вони нічим не завинили, щоб люди забирали у них рідний дім - озера і ліси!" - написав він.

Geplaatst door Олег Ляшко op Woensdag 20 april 2016

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко прирівняв себе до Черчилля

Як повідомляв портал Знай.ua, радикал Ляшко нарікає на неможливість цілуватися на Великдень

Також Знай.ua писав, Ляшко не сумує за Радою і готується до поповнення в родині