У переддень Великодня "Опозиційна платформа - За життя" передала 10 тисяч масок і 500 продуктових наборів медикам і ветеранам Полтавської області.

У суботу, 18 квітня, народний депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа привіз медикам і ветеранам в Полтаву 10 тисяч масок і 500 продуктових наборів від Віктора Медведчука і Оксани Марченко, які вони закупили на власні кошти. Про це йдеться в сюжеті телеканалу ZIK.

Нардеп подякував медикам за їхній внесок в боротьбу проти коронавірусу і додав, що саме самопожертва лікарів дає надію іншим людям в досить непростий час.

"Нехай це буде доброю традицією і нашим внеском у спільну боротьбу. Саме ваша самопожертва дає можливість існування надії в інших людях, надії на те, щоб жити далі", - сказав Ківа.

За словами нардепа, вся країна бачить ентузіазм медиків.

"Не знаю на чому тримається ваш ентузіазм. Для мене це подвиг. І повірте, це бачу не тільки я, не тільки моя партія, а й вся країна", - зазначив політик.

До того ж, Ківа вважає, що подібна допомога для працівників медичної сфери та ветеранів повинна стати прикладом для наслідування всім тим, хто намагається не помічати нинішньої ситуації.

"Нехай це буде прикладом того, щоб всі люди розуміли, що тільки разом можна досягти результатів, а наш результат - це здорова, міцна нація", - підкреслив він.