Вже колишній голова Державної митної служби України Максим Нефьодов відреагував на власне звільнення та заявив, що він радий, бо став нарешті вільним.

Выдповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Пишаюсь тим, що прийшлось звільняти не тільки мене, а і всіх заступників: Роберта Зелді, Сергія Петухова і Дениса Шендрика. Не знайшлось нікого, хто б погодився "виконувати задачу". Дякую всій команді, ви всі кращі, аніж я заслуговував, як керівник", - написав Нефьодов.

Скріншот допису

Окрім цього, колишній митник оприлюднив цікаве фото, на якому він стоїть біля цегляної стіни та одягнений у сіру футболку з написом "Доббі - вільний ельф" і зображенням домашнього ельфа, який в одній з книг про Гаррі Поттера отримав свободу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на позачерговому засіданні Кабінету міністрів України звільнили голову Державної митної служби України Максима Нефьодова і голову Державної фіскальної служби Сергія Верланова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль озвучив жорсткі правила — Україну чекає два роки карантинних обмежень.

Також "Знай.ua" писав, українцям на карантині запропонують роботу — від 6 до 8 тисяч.