Скандально відомий радикал, який може готуватися до пенсії, Олег Ляшко прийняв рішення трохи попіаритися, так сказати зіграти на свій прізвища та позравить з днем народження головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, який відсвяткує 40-річний ювілей.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Ляшка в мережі Instagram.

"Вітаю з днем народження головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка з ювілеєм. Ваша робота надзвичайно важлива сьогодні, тому бажаю сил і наснаги. Не підведи, тезко! Клан Ляшко — це сила. Майже як Кеннеді.", - привітав Олег Ляшко головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

Також варто нагадати нашим читачам, що раніше Олег Ляшко заявляв, що знає, чому нинішня влада тягне державу у прірву, а також зізнався, що може вирішити проблему кризи в країні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"В темні часи потрібні правителі, які не бояться брати на себе відповідальність, швидко приймати рішення, за які не буде соромно перед наступними поколіннями", - заявив Олег Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бобромен - Ляшко вирішив попіаритися на бобрах, згорілих в пожежах.

Як повідомляв Знай.uа Ляшко прирівняв себе до Черчилля - "Потрібні правителі, які не бояться".

Знай.uа писав, радикал-пенсіонер Ляшко "вибухнув" через карантинну прогулянку Гончарука - "Льоха-самокат тікає...".