Політик Олег Ляшко зробив термінове заяву у своєму Twitter про те, що Генпрокуратура найближчим часом планує оголосити підозру колишньому главі ВМФ адміралу Воронченку, екс-секретару РНБО Олександру Турчинову, і колишньому президенту Петру Порошенку.

"За моєю інформацією проведена експертиза де, нібито, нанесена шкода державі на суму понад 110 мільйонів гривень. Цю суму збираються пред'явити Воронченку, Турчинову і Порошенку. За моєю інформацією, можливо, наступного тижня їм оголосять підозри і будуть звертатися в суд обираючи запобіжний захід. Їх звинувачують у наданні команди на прохід наших військових через Керченську протоку. З цього приводу заявляю: ніхто з тих, хто сьогодні керує Україною, не зробив мільйонної частки для її порятунку, як Воронченко, Турчинов чи навіть мій політичний опонент Порошенко", - написав Олег Ляшко.

Правда, в коментарях користувачі не розділили занепокоєння Олега Ляшка, але в таких виразах, що ми не можемо передрукувати їх на нашому порталі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Сьогодні лідер радикалів Олег Ляшко досить активний в соцмережах. Він вже бурхливо реагував на зауваження депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка про те, що Чорнобильська катастрофа - річниця якої відзначається 26 квітня - це свято.

"Щоб нагадати, що 26 буде свято. Дуже великий, дуже важливе свято. Це трагедія - Чорнобильська катастрофа. І нагадати вам усім, що не забудьте привітати, подякувати, вклонитися в ноги тим людям, які багато-багато років тому захистили нас від цієї катастрофи", - відзначив Микола Тищенко в ефірі телеканалу "Наш".