Публічна петиція на сайті президента про відкриття літніх майданчиків ресторанів і кафе зібрала більше тисячі голосів всього за день

Про це повідомив автор петиції, економічний експерт Юрій Атаманюк на своєму Телеграм-каналі. За його словами, з понеділка його команда почне "піар-атаку проти безграмотних і руйнівних дій влади". Економіст вважає, що така тривала заборона на роботу закладам може призвести до закриття третини з них.

"З нами правда і трудовий народ! Підтримка кожного з Вас вкрай важлива!", - написав Атаманюк.

Як відомо, для розгляду президентом петиція повинна набрати 25 тисяч голосів. У петиції Атаманюк зазначив, що звертається до глави держави від десятків тисяч суб'єктів малого та середнього бізнесу. Він заявив, що прямо і побічно в сфері ресторанного та готельного бізнесу в Україні працює близько 800 тисяч українців, а кількість банкрутів через обмежувальні заходи зростає щодня.

Юрій Атаманюк \\ скріншот відео
Юрій Атаманюк \\ скріншот відео

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вже факт, що 30% підприємств цієї сфери не відновлять свою роботу, фактично збанкрутують, ця цифра зростає щодня загрозливими темпами", - підкреслив Атаманюк.

Експерт впевнений, що запуск літніх майданчиків дозволить близько 100 тисячам українців повернутися до роботи. Це дасть поштовх для відновлення економіки України.

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо...".

Як повідомляв Знай.uа медреформу хочуть змінити — Зеленський замахнувся на святиню Супрун.

Знай.uа писав, Зеленський знайшов управу на депутатів і підписав "антиспамний" закон — як він діятиме.