Багато хто з нас любить читати або дивитися фантастику, книги та фільми, паралельні виміри, інші світи, тощо. І ось нарешті настав момент, коли ми можемо робити це In Real Life. Поки в країнах лютує коронавірус, і людям не дозволяють виходити на вулицю без крайньої необхідності, роль іншого світу приміряє на себе Білорусь. Причому досить успішно справляється.


Поки весь світ бореться з COVID-19, в Білорусі оголошено республіканський суботник. У ньому взяли участь більш 2 мільйонів чоловік (приблизно 25% населення республіки). Не залишився осторонь і президент. Олександр Лукашенко вирішив допомогти трудящому народу Білорусі, і показати власним прикладом, як треба працювати. І вибрав для цього зону відчуження, де посадив дерева.


Відео з цього прекрасного заходу в кращих радянських традиціях. Бадьора, маршова музика, ручний інструмент для посадки дерев, і Бацька, з повним видом відповідальності і переживання за країну, висаджує молоді сосонки. Мабуть, це нові ліки від коронавіруса.

Що повинен зробити в житті чоловік? Посадити дерево, побудувати будинок і виростити сина. Що повинен зробити чоловік, щоб не захворіти коронавірусом за версією Олександра Лукашенка? Посадити сосну, випити горілки з часником, і сходити на хокей!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube
Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube

Білорусь вже перетворилася на велике реаліті-шоу, за яким з цікавістю і сумом спостерігають по всьому світу. Шкода, що людство ніколи не дізнається реальної статистики захворюваності COVID-19 в Білорусі.

Нагадаємо, Лукашенко заборонив білорусам вмирати.

Нагадаємо, в ВР хочуть ще більше зменшити зарплату українцям – деталі нового законопроекту. У Верховній Раді зареєстрували новий законопроект, який передбачає зміну Державного бюджету

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсіонерів навчили, як оплатити комуналку не виходячи з дому. У найближчі lyb уряд України планує запустити можливість оплати комунальних послуг для пенсіонерів через "Укрпошту" або "гарячі лінії" банків телефоном.