Сьогодні з нагоди пам’яті Чорнобильської катастрофи у зону відчуження їздив президент України Володимир Зеленський зі своєю командою. Про це повідомила на своїй сторінці у Іnstagram прес-секретар президента Юлія Мендель. За її словами, глава держави нагородив 22 рятувальників, які гасять пожежі у зоні впродовж кількох тижнів. Перед цим Володимир Зеленський облетів на гелікоптері ділянку, яка постраждала внаслідок пожежі.

Мендель, скріншот допису з Іnstagram
Мендель, скріншот допису з Іnstagram

"Ми вам вдячні за вашу велику роботу. Зараз на висоті, з гвинтокрила, ми побачили справжній результат вашої праці. Ви для нас – герої", – сказав глава держави, звертаючись до рятувальників.

Володимир Зеленський зазначив, що вогонь знищив велику ділянку лісу – понад одинадцять тисяч гектарів.

Мендель, фото Іnstagram
Мендель, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Тільки там, на висоті, розумієш, яка складна у вас професія. Від усього українського народу вдячний вам за результат", – зауважив президент.

Як відомо, 26 квітня 2020 року виповнилася 34-а річниця катастрофи на Чорнобильській АЕС, яка стала однією з найстрашніших катастроф в історії як України, так і СРСР. В цей день українські політики згадують жертв трагедії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зоні ЧАЕС зловили любителів "радіаційного відпочинку".

Як повідомляв портал "Знай.ua", 34-а річниця катастрофи на ЧАЕС - українські політики вшанували пам'ять загиблих.

Також "Знай.ua" писав, що 34 роки тому сталася страшна аварія на Чорнобильській АЕС.