Скандальною новиною вихідних стала нахабна поведінка заступника голови КМДА Володимира Слончака, який накинувся на поліцейського, захищаючи супутницю по поїздці в авто депутата Київради Людмилу Костенко від вимоги патрульних пройти тест на вміст алкоголю. Правоохоронця із побоями з місця подій забрала Швидка, наразі триває слідство. Своє слово щодо поведінки чиновника висловив сьогодні і мер Києва Віталій Кличко. А от окрему хвилю обурень викликав свіжий допис у соцмережі, розміщений Володимиром Слончаком близько години тому у Фейсбуці. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Володимир Слончак - фото Київ Оперативний
Володимир Слончак - фото Київ Оперативний

Миттєва реакція на вибачення: "Ганьба вам!!!"

Останній пост горе-чиновника був розміщений ним на офіційній сторінці у Фейсбуці.

"Щодо сумнозвісних подій... Вчора ввечері мій автомобіль було зупинено Патрульною поліцією. Під час з'ясування обставин зупинки, поліція зухвало перевищувала свої повноваження і порушувала закон, що викликало в мене обурення. Як юрист хочу запевнити, що чітко розумію, де емоції, а де напад на поліцейського, і останнього - точно не було! Попри все - я щиро хочу перепросити громадськість та правоохоронців за мою емоційну нестриманість", – написав винуватець скандалу Володимир Слончак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Своє рішення мер Києва Віталій Кличко озвучив в перши ж хвилини виступу.

"Я звільнив заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончака. Думаю, що ви бачили у новинах, що відбулося вчора ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу і, тим паче тим, хто її представляє. Вибачаюся перед правоохоронцями та киянами за таку поведінку заступника голови КМДА. Володимир Слончак повинен відповідати за свої вчинки за законом", - наголосив столичний голова.

Одразу ж після розміщення посту в коментарях почали з'являтися дописи киян, обурених такою нахабною поведінкою ексчиновника.

"Як ви самі сказали копам: "Чьо ти ви***єшся, бл**ь?" Такої манери спілкування достатньо, щоб більше ніколи не мати можливості працювати на державній службі. Це не "емоційна нестриманість", це ваш стиль життя. І у протилежному нікого не переконаєте, впевнений", – відзначає киянин Станіслав Михальчук.

"Ти, якщо б знав закони… ти б і спілкуватися в таких ситуаціях по закону знав як… Ти бидло, а не юрист", – пише автор одного з дописів Олег Ігоревич.

Обурені користувачі посилаються на оприлюднений відеозапис із скандальною чиновника.

"Шановний, є відео, на якому все прекрасно видно і чутно. Ви хочете відмазатися? Ви хочете виправдати керування автомобілем в нетверезому вигляді? Ви хочете зберегти місце біля годівниці? - Бог вам суддя, не забувайте, що закон бумеранга ніхто не відміняв", – обурюється киянка Ірина Кирилова.

А от і відосік з поліцейського рєгіка під‘їхав. Бухі і дуже випендрьожні царькі із КМДА. Оцих профі влада утримує за бюджетні кошти - кошти народу України. Весь опис на фото/відео з місця тут: https://kyivoperativ.info/other/carki-iz-ki%D1%97vska-miska-derzhavna-administraciya-kmda-nachudili-iz-patrulnimi/

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 27 april 2020

Нагадаємо, що за напад на патрульного Володимиру Слончаку загрожує до 5 років в'язниці. Наразі ведеться розслідування.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.