Прем'єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що для початку ослаблення карантину, Україна зобов'язана пройти пік коронавірусної інфекції. Про це глава уряду написав на своїй Facebook-сторінці.

"Мені пишуть численні дописи та листи з проханням пришвидшити процес виходу України з карантину. Цілком розумію причини звернень. Але я також усвідомлюю відповідальність влади за життя та здоров’я українців. Адже на початку травня ми очікуємо пік захворювання, який маємо успішно пройти, щоби почати процес послаблення обмежень", - відзначив Шмигаль.

За його словами, в світі існує три сценарії, як жити далі в умовах пандемії.

"Перший – це йти жорстким шляхом. Залишати все закритим, як це робить Сінгапур або Туреччина. На період священного для мусульман Рамадану турецька влада вводить комендантську годину на вихідних, дозволяючи виходити в найближчі магазини тільки з 9 до 14 годин. Такий сценарій точно не для нас", - підсумував прем'єр.

Мені пишуть численні дописи та листи з проханням пришвидшити процес виходу України з карантину. Цілком розумію причини...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Денис Шмигаль op Dinsdag 28 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лоукостер Wizz Air запустив перший рейс з Києва – куди, коли і в яку ціну квитки.

Як повідомляв портал Знай.uа, у жителів мегаполісів більше шансів отримати ускладнення при лікуванні вірусу.

Також портал Знай.uа писав, якими будуть пасажирські авіаперевезення після карантину.