Відомий український політик та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко показала, як відпочиває після робочого дня у Верховній Раді.

Фотографію Тимошенко опублікувала на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram. Так, на знімку політик позує сидячи на коричневому шкіряному кремлі в строгому чорному костюмі – біла блузка, піджак, спідниця.

До речі, спідниця підкреслила струнку фігуру глави "Батьківщини" і трохи оголила її ноги.

"Після довгого дня "на ногах", - лаконічно підписала кадр Юлія Володимирівна.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що підписники позитивно оцінили образ Тимошенко.

"Дуже красива жінка👍🌹", "Чарівна👏👏", "Гарна👍", "Ви молодець!", "very stylish👌", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Тимошенко звернулася до українських жінок з несподіваним проханням – "Нехай дарують..."

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.